+18 Türkçe altyazılı hentai izleme bloğu!




3 Mart 2018 Cumartesi

Aile meselesi (one to boin) bölüm 1

Kişi Hentaiyi İzledi
Aile meselesi (one to boin) bölüm 1 izleözet: Keisuke, on kız kardeşiyle hiçbir ilişkisi olmayan kardeşten biriydi ama bir kız kardeşle gerçekten de altın vuruş yapma niyetinde.. Onun ana planı her yerde ve her durumda onlarla yatmak gibi görünüyor, isteyip istemediğine bakılmaksızın.. Ve yine, aynı Kantaloupe koleksiyoncusu gibi, bu kadar. Tek elde ettiğimiz şey Keisuke ile bir kız kardeşle se
vişmeyi arzulaması..  ve tabii ki sonra hemen diğerine geçmek, sırayla...
Keisuke hedeflerinin listesini yukarı taşımak için devam ediyor.  her bölüm beş kız kardeşe adanmıştır. Tüm kız kardeşlerin Keisuke'nin tavırlarına  farklı tepkileri vardır, hem de aniden ortaya çıkan çeşitli arzularla.. ama Bir kız kardeş onu baştan çıkarır, bir gün kalabalık bir trende iken kendini zorlar, oysa diğerlerinde köle ve sahibe/köle ilişkileri ile bu dürtülerini gidermeye çalışıyordu, rıza gözetmeksizin..
Buradaki asıl anahtar, seks sahnelerinin hepsini bir arada tutacak kadar iyi olması. Sahip olduğun tek şey bu olduğunda  bunu doğru yapsan iyi olur  ve bu bir aile meselesidir. Bir dizi çekici kadın ve hem kamu hem de özel yerlerde durmadan sert bir cinsel aktivite peşindeler.



DİĞER BÖLÜMLER

Bölüm 1
Bölüm 2 FİNAL


NOT: videoya ulaşamıyorsanız, YORUM olarak bildiriniz.



NOT2:  Bu video, ilgili animenin çevirmen grubuna ait olup, bu bloga izleme alternatifi olarak koyulmuştur.

1 yorum: